Panou de onoare – Studenţi BFKTR

RUSU MĂDĂLINA, Anul III Balneofiziokinetoterapie şi recuperare

Născută la data de 10 aprilie 1996, în orașul Bârlad. A absolvit Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, în anul 2015. În luna septembrie a aceluiaşi an a susţinut examenul de admitere la programul de studii Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, din cadrul Universităţii “Apollonia” din Iaşi. Este pasionată de activitățile sportive, petrecându-și timpul liber în sala de sport. Îi plac foarte mult copiii și dorește ca în viitor să ajungă un bun kinetoterapeut în afecțiunile pediatrice.

DASCĂLU ELENA-LOREDANA, Anul II Balneofiziokinetoterapie şi recuperare

Nascută la 27 noiembrie 1995, la Piatra-Neamț. A absolvit liceul ştiințific “ Ettore San-Felice” în Italia în 2015. În septembrie 2016, a susţinut examenul de admitere la programul de studii Balneofiziokinetoterapie și recuperare, de la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universitații “APOLLONIA” din Iaşi. Tocmai pentru că ambiția este caracteristica ei principală, în septembrie 2017 a susținut examenul de admitere la Facultatea de Medicină din Iaşi, specializarea Nutriţie și Dietetică pentru că este de părere că aceste două specializări se “îmbrățișează” perfect.
În timpul său liber, Loredana, preferă plimbările, ieşirile cu prietenii şi vizionarea filmelor. O altă pasiune a ei este muzica.
Pe viitor îşi doreşte o carieră în care să poată îmbina perfect aceste două specializări, în care işi doreşte să devină un adevărat specialist.
Motto-ul ei este: “YOU CAN ALWAYS IMPROVE YOURSELF”