Panou de onoare – Studenţi Ştiinţe ale Comunicării

Tănase Elena – Alexandra (anul al II –lea Jurnalism)

Născută la 3 iulie 1995, la Focşani.A absolvit Colegiul Naţional „Unirea” din Focşani, în anul 2014. În luna septembrie a aceluiaşi an a susţinut examenul de admitere la programul de studiu Jurnalism de la Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii „Apollonia” din Iaşi. Din septembrie 2015 este studentă şi la programul de studiu Tehnică Dentară de la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul aceleiaşi universităţi.
A activat în cadrul postului „Apollonia Tv” în calitate de agent de vâmzări şi a realizat emisiumea „Viaţă de student” la aceeaşi televiziune.
Are ca hobby – uri pictura, muzica şi drumeţiile. Are rezultate foarte bune la învăţătură şi îşi doreşte sa devină un bun jurnalist şi un tehnician dentar foarte bine pregătit.

Galeş Marcel – Ovidiu (anul al III –lea Comunicare şi Relaţii Publice)

Născut la 24 aprilie 1979, la Roman. A absolvit Liceul Industrial nr.4 din Roman, în anul 1999. În septembrie 2013 a susţinut examenul de admitere la programul de studiu Comunicare şi Relaţii Publice de la Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii „Apollonia” din Iaşi.
Ca student a realizat spoturi publicitare la postul „Apollonia Radio”. Este pasionat de fotografie şi videografie. Este unul dintre studenţii cei mai buni ai Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării. Îşi doreşte să devină un specialist în relaţii publice.