Panou de onoare – Studenţi AMG

ȘORODOC(căsăt. DĂNCEANU) MIHAELA- CRINA Anul I AMG

Născută la 26 februarie 1975, absolventă a Liceului Sanitar Iași – Promoția 1994.
Este o fire dinamică, sociabilă, pozitivă și cu spirit organizatoric.
În prezent lucrează ca asistent medical la Institutul Regional de Oncologie Iași în secția de chirurgie. În ciuda începutului stângaci cu care a pătruns în acest domeniu, insuflată mai mult de părinți, acum adoră ceea ce face și își exercită meseria cu plăcere. De aceea a hotărât să dea admitere la Universitatea Apollonia pentru a avea o ascensiune în acest domeniu și pentru a învăța lucruri noi.

BOTEZATU MIHAELA ,ANUL AL II-LEA,PROGRAMUL DE STUDIU ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI

S-a nascut la 20 octombrie 1973 la Iasi.A absolvit Liceul Economic nr 1 dupa care si-a descoperit vocatia de asistent medical si a urmat cursurile Scolii postliceale sanitare Dimitrie Cantemir.
In anul 2016 a sustinut examenul de admitere la Facultatea de medicina dentara din cadrul Universitatii Apollonia,specializarea asistent medical generalist unde a dorit sa-si aprofundeze cunostintele din domeniul ingrijirii pacientului,cunostinte care le foloseste in favoarea pacientilor care ii ingrijeste la locul de munca ce il ocupa din anul 1998 in cadrul unui spital universitar din Iasi in functia de asistent medical principal pe o sectie A.T.I.
In cadrul facultatii a descoperit profesori dedicati obiectelor care le predau si care au reusit sa-i satisfaca setea de noi cunostinte si o dotare materiala de nivel european.
Deviza ei:Omul cat traieste invata!
Este o persoana sociabila,optimista,altruista,organizata si implicata in tot ceea ce face fapt ce a dus la alegerea ei de catre colegi in functia de sef de an.
Isi iubeste munca si meseria si nu s-ar vedea practicand alta iar ca hobby-uri practicate in timpul liber iubeste sportul,excursiile si intalnirile cu prietenii.

Pavel Gabriela Monica

Pavel Gabriela Monica s-a nascut pe18.07.1971 la Iasi ,a absolvit Liceul Sanitar Iasi promotia 1989 ,si-a facut stagiul la Maternitatea Cuza-Voda Iasi la sala de nastere ajutand mamicile sa aduca pe lume copii ;ca si asistenta la blocul operator in aceieasi institutie ajuta medicii la salvarea vietii pacientelor dupa care s-a intors la dragostea dintai si lucreaza in sectorul ATI obstetrica-ginecologie ajutand de aceasta data mamicile sa aduca pe lume copii prin operatie cezariana.
Si-a completat studiile absolvind Scoala Postliceala Sanitara promotia 1996.
Desi de 26 de ani lucreaza in acelasi domeniu de activitate si chiar daca a considerat ca stie totul despre meseria ei intotdeauna exista loc de a mai invata ceva nou, lucru care i l-a oferit Universitatea Apollonia, la care s-a inscris in anul 2015 la specializarea care considera ca o reprezinta Asistenti Medicali Generalisti .
Este un suflet cald, mereu tanar, o buna colega de servici, empatizeaza cu toata lumea, ajuta pe toti cei din jur sau .
Ii plac calatoriile ,sa citeasca,sa faca plimbari cu prietenii,sa asculte muzica .
Motto-ul ei este:,,Nu exista oameni rai sau oameni buni exista doar oameni”

ROMAN (LUPUSORU)CARMEN-DANIELA

CV-ROMAN (LUPUSORU)CARMEN-DANIELA