Panou de onoare – Studenţi Facultatea de Științe ale Comunicării

Iacob (Găucan) Elena-Tamara, Anul I Comunicare şi Relaţii Publice
Munca într-o instituţie publică presupune cunoştinţe temeinice de comunicare. Fie că trebuie să răspunzi cerinţelor publicului sau să gestionezi relaţiile cu autorităţile judeţene fără abilităţile dobândite în timpul studiilor universitare meseria de inspector nu poate fi profesată. Acesta este motivul pentru care Elena Tamara Găucan, angajată la Primăria comunei Strunga din judeţul Iaşi a ales să urmeze cursurile Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării. Este studentă în anul I iar pe parcursul primelor module a obţinut doar note de 9 şi de 10 la toate examenele. Este implicată şi în activităţile universităţii impresionând cadrele didactice cu referatele prezentate în cadrul sesiunilor de comunicări ştiinţifice. După finalizarea studiilor universitare Elena Tamara Găucan doreşte să se perfecţioneze urmând studiile masterale.

Florea Mihai Gabriel, Anul II, Comunicare şi Relaţii Publice
Mihai Gabriel Florea este student în anul al II-lea la Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării . În peisajul jurnalistic local din Iaşi Gabriel este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni cameramani. El lucrează la PRO TV Iaşi de la începutul anilor 2000. Cadrele sale surprind detalii care dau un specific aparte materialelor la care lucrează. Mihai Gabriel Florea stie să ilustreze în imagini inocenţa copiilor şi înţelepciunea vârstnicilor alegând cele mai importante unghiuri la filmare. Dar fără noţiunile teoretice din domeniul comunicării meseria pe care o practică ar fi incompletă. Pentru studentul Mihail Gabriel Florea comunicarea este într-o continuă schimbare.Studiile îl ajută să fie întotdeauna la curent cu noutăţile din acest domeniu.

Marina Gabriela Arsenoaia, Anul III, Jurnalism
Marina Gabriela Arsenoaia este studentă în anul al III-lea la Jurnalism în cadrul Facultății de Științe ale comunicării, la Universitatea „Apollonia” din Iaşi. Pasionată de cultură și comunicare face parte din echipa Studioul de televiziune Apollonia TV, unde prezintă emisiunea „Filmele Săptămânii” şi este editor la ştiri. Marea provocare pentru Marina o reprezintă matinalul „BUNĂ-I DIMINEAȚA!” la care lucrează în calitate de realizator şi prezentator. Ea spune că avantajele pe care le-a descoperit când a început cursurile acestei facultăţi au fost cele prin care a reuşit să îmbine noţiunile teoretice cu cele practice. Platforma a universităţii este unică în Iaşi. Aici a învăţat cum se realizează o ştire de televiziune, ce înseamnă codul deontologic în această meserie iar după finalizarea studiilor şi-ar dori să lucreze la pupitrul ştirilor într-o televiziune naţională.

Octav Negură, Anul II, Jurnalism
Octav Negură este student în anul al II-lea la Facultatea de Jurnalism a Universităţii Apollonia. În peisajul jurnalistic local din Botoşani Octav este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni cameramani. Cadrele sale surprind detalii care dau un specific aparte materialelor la care lucrează. Octav stie să ilustreze în imagini inocenţa copiilor şi înţelepciunea vârstnicilor alegând cele mai importante unghiuri la filmare. Dar fără noţiunile teoretice pe care le învaţă de la cadrele didactice ale Universităţii Apollonia meseria de jurnalist ar fi incompletă. Pentru studentul Octav Negură meseria de jurnalist este una aflată în continuă schimbare. Tehnicile sunt mereu adaptate cu mijloacele tehnologice şi de comunicare.Studiile la Facultatea de Jurnalism îl ajută să fie întotdeauna la curent cu noutăţile din acest domeniu.
Octav Negură este student în anul al II-lea la Facultatea de Jurnalism a Universităţii Apollonia din Iaşi. În peisajul jurnalistic local din Botoşani Octav este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni cameramani. Cadrele sale surprind detalii care dau un specific aparte materialelor la care lucrează. Octav ştie să ilustreze în imagini inocenţa copiilor şi înţelepciunea vârstnicilor alegând cele mai importante unghiuri la filmare. Dar fără noţiunile teoretice pe care le învaţă de la cadrele didactice ale Universităţii Apollonia din Iaşi meseria de jurnalist ar fi incompletă. Pentru studentul Octav Negură meseria de jurnalist este una aflată în continuă schimbare. Tehnicile sunt mereu adaptate cu mijloacele tehnologice şi de comunicare. Studiile la Facultatea de Jurnalism îl ajută să fie întotdeauna la curent cu noutăţile din acest domeniu.