Panou de onoare – Studenţi Tehnică Dentară

ASANDEI ANDRA-MADALINA – anul I, Tehnică Dentară

Născută pe 2 noiembrie 1995 la Bacău. A absolvit C.N. Ferdinand I, profilul Matematica-Informatica din Bacău în anul 2015.
În anul 2017 a fost admisă la Programul de studiu Tehnică Dentară din cadrul Universitatii Apollonia din Iași, alegerea fiind motivată de dorința de îmbunătățire a ramurii de Tehnică Dentară din Romania și în același timp de oportunitatea de studiu atât practic cât și teoretic oferită de Universitatea Apollonia.
Ca studentă se remarcă prin implicarea activă și dorința de cunoaștere în cadrul programului de studiu din care face parte.
Își dorește să inoveze și să perfecționeze Tehnica Dentară din Romania și să ducă numele Universitatii Apollonia la cât mai multe congrese atât în Europa cât și peste ocean.

“Diferența dintre tehnicienii dentari stă în detalii”

Fusa Andrei Mihai – anul I, Tehnică Dentară

Născut la 21 August 1988, și a urmat cursurile Colegiului Național Grigore Ghica din Dorohoi, profil matematică-informatică. După zece ani în care mi-am desfășurat activitatea într-un domeniu diferit, am ales să urmez cursurile Facultății de Medicină Dentară, Programul de studiu Tehnica Dentară din cadrul Universității Apollonia. A ales aceasta facultate datorită numeroaselor referințelor din partea foștilor și actualilor studenți ai universității printre care se afla și soția sa, aceasta urmând cursurile Facultății de Medicina Dentară. Devenind studentul acestei facultăți, asteptarile sale in legătura cu modalitățile de învățare incluzând atât practica cât și cursurile oferite de aceasta facultate i-au fost satisfăcute. Acesta are toată încrederea ca la finalizarea studiilor va deveni un bun specialist in acest domeniu.